Web Analytics

Peste 280 de poliţişti argeșeni vor fi la datorie în minivacanța de Rusalii

de | 1.06.2017 07:47 | Actualitate

politisti datoriePeste 280 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție al Judeţului Argeș, vor fi la datorie în medie, în fiecare zi, în intervalul 1-5 iunie a.c., pentru ca argeşenii să se bucure în siguranță de minivacanța de Rusalii.

Astfel, în această perioadă, peste 200 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, vor acţiona zilnic pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor de cerşetorie şi comerţ ilicit, precum şi a celorlalte fapte de natură a aduce atingere normelor de convieţuire socială.

O atenție deosebită va fi acordată zonelor aglomerate, stațiunilor turistice, dar și traseelor care converg spre lăcașele de cult unde vor avea loc manifestări religioase ocazionate de sărbătoarea de Rusalii.

De asemenea, peste 55 de poliţişti din cadrul structurilor de poliţie rutieră vor acţiona zilnic pentru asigurarea desfăşurării în condiţii de siguranţă a traficului rutier. În fiecare zi a perioadei pe drumurile din judeţ vor fi prezente autospeciale echipate cu aparate radar care vor depista şi sancţiona conducătorii auto care nu vor respecta regimul de viteză.

Totodată, peste 25 de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase şi din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale se vor afla la datorie în această perioadă pentru a preveni şi combate infracţiunile de natură judiciară şi economică, precum şi cele la regimul armelor şi muniţiilor.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole