Peste 2000 de oameni la prima ediție a festivalului Folk In de la Budeasa

de | 7.07.2019 13:37 | Actualitate

 

Conform estimărilor jandarmilor au fost peste 2000 de oameni aseară pe plaja de la Budeasa la prima ediție a festivalului Folk In. Dacă în prima seară au fost circa 1000 de participanți care au venit să urmărească recitalurile lui Andrei Păunescu, Cristi Dumitrașcu, Dinu Olărașu și Mircea Vintilă, audiența s-a dublat sâmbătă seara.

În cea de-a doua seară a festivalului organizat impecabil de tânărul primar Mihai Rachieru și echipa sa, au cântat juniorul Sorin Bilous din Topoloveni, urmat de greii folkului românesc Zoia Alecu și Emeric IMRE, iar la final, undeva spre ora 23.30, a urmat recitalul de o oră și treizeci de minute al lui Mihai Mărgineanu cu band-ul său. Popularul artist și actor din Las Fierbinți a încins audiența cu celebrele sale melodii ”Mai știi”, ”Mă iubește femeile”, ”Cât te-am iubit Paraschivo” sau ”Gore din Chitila”.

În timpul concertului susținut de Mărgineanu, organizatorii au pus la dispoziția participanților lampioane, care o dată înălțate spre cer, au luminat lacul Budeasa. Și în a doua seară, la fel ca în prima, după concerte, s-a organizat un foc de tabără în jurul căruia s-a stat până spre dimineață.

Printre participanți, i-am zărit pe administratorul public al Consiliului Județean, Maria Dinu, care a venit în ambele seri, pe vicepreședinții CJ, Ion Mânzână și Simona Brătulescu, pe inspectorul general școlar, Dumitru Tudosoiu, dar și pe deputatul USR, Ionuț Moșteanu, singurul parlamentar prezent la acest festival care s-a dovedit de succes încă de la prima ediție și la care Jurnalul de Argeș a fost partener media.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii