Web Analytics

Peste 150 de polițiști argeșeni, mobilizați de Ziua Națională a României

de | 30.11.2016 09:26 | Actualitate

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a României, în județul Argeş, sunt programate ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului şi la cele comemorative ale Marii Uniri, parade militare, precum şi spectacole cultural-artistice, la care se preconizează participarea unui public numeros.

Peste 150 de polițiști din județ vor fi la datorie, de Ziua Națională a României, pentru ca argeșenii să se bucure în liniște și siguranță de această sărbătoare.   

În acest context, Inspectoratul Judeţean Argeş va acţiona, la nivel local, cu 156 de poliţişti şi 59 de autospeciale, în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice, circumscrise acestor sărbători.

Astfel, din totalul polițiștilor implicați în misiunile desfășurate de Ziua Națională, 83 sunt de ordine publică, 44 sunt polițiști rutieri, iar 29 de polițiști sunt de la alte structuri.

Totodată, 68 patrule de siguranţă publică, dintre care 9 pedestre şi 59 auto, vor acţiona, pentru menținerea ordinii și siguranței publice. Foto B365.ro

Izabela Moiceanu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii