Web Analytics

Peste 1000 de elevi argeșeni au discutat cu polițiștii

de | 4.03.2024 23:43 | Actualitate, Home

1.064 de elevi, 66 de profesori și 3 viitoare cadre didactice s-au întâlnit cu polițiștii argeșeni în cadrul activităților preventiv – educative  desfășurate săptămâna trecută.

Copiii au aflat despre prevenirea și combaterea violenței școlare și a delincvenței juvenile, atribuțiile polițiștilor pentru societate, regulile de circulație, aspecte referitoare la răspunderea contravențională și penală a minorilor, consecințele consumului și implicațiile legale ale traficului de droguri, aspecte privind siguranța în mediul on-line și traficul de persoane.

Citește și Tentativă de fraudă de simularea Bacalaureatului. Au fost eliminați 5 elevi

Polițiștii au desfășurat activități preventive la 12 școli: Școala Gimnazială ,,Vintilă Brătianu” din Ștefănești, Școala Gimnazială ,,Tudor Arghezi” din Pitești, Liceul Tehnologic ,,Liviu Rebreanu” din Mozăceni, Școala Gimnazială Cepari și Școala Primară nr. 2 ,,Nicolae Velea”, ambele din Cepari, Liceul Teoretic ,,Ion Cantacuzino” din Pitești, Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” din Pitești, Clubul Copiilor din orașul Costești, Școala Gimnazială ,,Petre Badea” din Negrași, Liceul Teoretic ,,Ion Cantacuzino” din Pitești, Școala nr. 1 ,,Carol I” din municipiul Curtea de Argeș, Școala Primară nr. 1 ,,Toma Brătianu” din Șuici, Școala Gimnazială ,,Gheorghe Mocanu” din Rociu.

De altfel, un grup de 30 de elevi ai Colegiului Național Pedagogic ,,Carol I” i-au vizitat pe polițiștii din Câmpulung, în cadrul Proiectului educațional ,,Te-ai gândit vreodată ce-o să faci cu vitorul tău?”.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole