Web Analytics

Peste 10 incendii la vegetația uscată într-o singură zi în Argeș

de | 18.03.2019 11:35 | Actualitate

 

În ziua de 17.03.2019, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la peste 10 incendii de vegetație uscată și mărăciniș izbucnite în localitățile Ștefănești, Pitești, Câmpulung, Merișani, Albeștii de Muscel, Beleți-Negrești, Dobrești, Leordeni, Băiculești și Coșești.

Toate evenimentele menționate au fost generate de utilizarea focului deschis în spații deschise și folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Suprafața totală afectată de arderea vegetației uscate a fost de peste 13 hectare.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o ghenă de gunoi. Au ars aproximativ 100 kg de gunoi.

Un echipaj cu o autospecială cu apă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Moșoaia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole