Web Analytics

Peste 10.000 de oameni au participat la Zilele Oraşului Mioveni

de | 4.07.2019 13:18 | Actualitate

Ediția din acest an a Zilelor Orașului Mioveni, desfășurată în perioada 28-30 iunie, este una ce cu greu va putea fi uitată de către cei prezenți. Peste 10.000 de oameni au fost prezenți în total la variatele și atractivele manifestări și concerte organizate în cele trei zile.
Vineri, 28 iunie, Paula Seling a cântat acompaniată de Orchestra Filarmonicii din Rm. Vâlcea, sâmbătă, Anna Lesko și Smiley au umplut până la refuz platoul din Centrul Civic și au oferit show-uri incendiare.
Sâmbătă, 29 iunie, centrul civic al orașului s-a dovedit neîncăpător pentru publicul prezent la concertele artiștilor Anna Lesko și Smiley. Înainte de cele două concerte, pe scenă au evoluat trupele de dans ale Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni, elevii de la Clubul Copiilor Mioveni și cursanții Centrului Cultural Mioveni.
Ziua de duminică, 30 iunie, a început cu un eveniment special, intitulat Cursa Mioveniului, The Holy Color, gândită pentru a recompensa toți participanții cu beneficiul mișcării și al distracției nonconformiste în mijlocul și alături de membrii comunității orașului.
Cursa Mioveniului a fost deschisă de o amuzantă întrecere a copiilor, care au venit la concurs cu ”mașinile personale”.
Pe patru sau pe trei roți, vehiculele de jucărie au fost turate, atât cât s-a putut, pentru a parcurge în cel mai scurt timp traseul dintre Casa de Cultură și Primărie. Evenimentul a continuat cu un cros la care au concurat peste 500 de participanți.
La finalul cursei, a urmat distracția mult așteptată, bătaia cu culori, ce a dat numele evenimentului, ”The Holy Color”. Organizatorii au împărțit mii de punguțe cu pudră colorată. În ritmurile nebune ale muzicii, DJ-ul a dat startul și un spectaculos nor multicolor s-a creat instantaneu. Participanții s-au colorat la propriu unii pe alții, într-o atmosferă de superdistracție.
Duminică, 30 iunie, după trei zile de distracție, ediția 2019 a Zilelor Orașului Mioveni s-a încheiat cu un superconcert susținut de Viorica și Ioniță împreună cu Taraful de la Clejani, ADDA&Band, Cristina Turcu Preda, Ansamblul Plai de Dor și o parte dintre micii artiști ai Centrului Cultural Mioveni.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii