Peste 10.000 de oameni la Zilele oraşului Mioveni

de | 30.06.2016 09:57 | Actualitate

Și în acest an, Zilele orașului Mioveni au fost un eveniment de ținut minte pe termen lung, cu un program foarte diversificat și atractiv oferit de către Primăria Mioveni. Timp de șase zile, la Mioveni au avut loc numeroase recitaluri cu vedete ale muzicii ușoare și populare, expoziții și vernisaje, competiții de rallycross și gimnastică.

Zilele oraşului Mioveni au debutat electrizant, iar prima seară a fost cât se poate de reușită. În centrul civic au concertat o serie de artişti locali – Mara Bratu, Valentin Poienariu, Ion Moise Bădulescu, Aristocratique Dance, trupa de balet a Centrului Cultural, dar şi artişti consacraţi – Sandra N (argeșeancă la origini), Marius Bălan şi Nico. Unul dintre cele mai așteptate momente ale serii a fost recitalul dat de Anda Adam, care a urcat pe scenă împreună cu dansatorii săi.
Publicul din Mioveni, dar şi din localităţile învecinate a fost prezent în număr foarte mare pe platoul din centrul civic. Conform estimărilor, au fost peste 10.000 de oameni. Spectacolul s-a încheiat cu un superb show cu lasere.
Tot cu ocazia Zilelor orașului Mioveni, a avut loc și vernisarea expoziției de miniaturi a unor case memoriale şi monumente din România. Aceasta va putea fi vizitată, la Primăria orașului Mioveni, până în data de 1 iulie a.c. Doritorii pot vedea miniaturile mai multor obiective: casa memorială Liviu Rebreanu din Valea Mare, Ștefănești – jud. Argeș, casa memorială Mihai Eminescu de la Ipotești – jud. Botoșani, casa memorială Ion Creangă de la Humulești – jud. Neamț, casa memorială Constantin Brâncuși din Hobița – jud Gorj, Conacul Golești, Biserica Domnească Sf. Nicolae din Curtea de Argeș, Turnul de intrare în Conacul Golești, turnul Chindiei din Târgoviște.

18 tineri care au serbat majoratul au fost premiați

Un moment special și absolut lăudabil a fost acela în care 18 tineri care au împlinit vârsta majoratului au fost felicitați și premiați la Mioveni, în cadrul unei acţiuni devenită deja tradiţie.
Premierea a fost făcută de către directorul S.C. S.Ed.C Mioveni, Nicolae Tudose care le-a urat tinerilor sănătate, noroc în viaţă şi succes la examenul de bacalaureat, acelora dintre elevii care vor înfrunta, în curând, primul hop serios, din viaţa lor. Aceştia au primit câte o diplomă de cetățean major, un tricou, un tort şi flori din partea organizatorilor.
Denis Grigorescu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii