Web Analytics

Persoane reținute în urma perchezițiilor polițiștilor piteșteni în Vâlcea

de | 26.04.2018 09:01 | Actualitate

mascati retinutiIeri dimineață, polițiștii de Combatere a Criminalității Organizate din Pitești și Vâlcea, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești au desfășurat nouă percheziții domiciliare, în municipiul Râmnicu Vâlcea și în orașul Călimănești, la locuințele a 5 persoane bănuite de infracțiuni de criminalitate organizată.

Acțiunea s-a desfășurat în cadrul unui dosar penal înregistrat, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism, trafic internațional de droguri de risc, tentativă la înșelăciune, fals informatic și instigare la fals informatic.

În urma acestor percheziţii, două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, o altă persoană a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, iar o altă femeie a fost lăsată în libertate. Reamintim că printre infracţiunile de care sunt suspectaţi aceştia se numără şi proxenetismul, cei în cauză obligând mai multe tinere să se prostitueze.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii