Web Analytics

Persoane din Tigveni și Călinești nu au respectat măsura izolării la domiciliu

de | 19.10.2020 14:32 | Actualitate

 

În ziua de 18 octombrie a.c., polițiștii au depistat două persoane care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu, față de care au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 de lei.

Astfel, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni, care au efectuat verificarea la domiciliu a persoanelor față de care este instituită măsura izolării sau carantinării, au constatat că un bărbat de 39 de ani, nu a respectat măsura izolării la domiciliu, la revenirea dintr-o țară pentru care este impusă această restricție. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia acestuia a fost comunicată C.J.C.I. Argeș și D.S.P. Argeș.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Călinești, care au efectuat verificarea la domiciliu a persoanelor față de care este instituită măsura izolării sau carantinării au constatat că o femeie de 33 de ani, nu a respectat măsura izolării la domiciliu, la revenirea dintr-o țară pentru care este impusă această restricție. Femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar situaţia acestuia a fost comunicată C.J.C.I. Argeș și D.S.P. Argeș.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii