Web Analytics

Persoană dispărută: O femeie din Cocu, Argeș

de | 13.04.2018 13:07 | Actualitate

persoana disparutaÎntr-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș anunță absența inexplicabilă a unei femei din Cocu, județul Argeș. În data de 15 martie a.c., o femeie în vârstă de 42 de ani, Arvat Dorina, din Piteşti, a părăsit din proprie inițiativă incinta Spitalului Judeţean Argeş, unde se deplasase cu ambulanţa. Femeia nu s-a mai întors la adresa unde locuia fără forme legale, din comuna Cocu, judeţul Argeş, sau la adresa de domiciliu.

Persoana în cauză a fost văzută ultima dată în zona Gării Piteşti, de unde intenţiona să se deplaseze spre municipiul Bucureşti.
Când a fost văzută ultima oară, femeia purta un pulover de culoare roșu, pantaloni tip sport de culoare verde și cizme din cauciuc de culoare albastră. Femeia are 1,70 m înălţime, constituţie astenică, ochi caprui, păr lung de culoare șaten, ten deschis.

Persoanele care au văzut-o sau dețin informații despre persoana dispărută sunt rugate sa anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii