Web Analytics
scris duminică, 15.01.2023

Pericol public! Alţi trei argeşeni prinşi drogaţi la volan!

Biroul de presă al Poliţiei Argeş ne comunică alte trei situații referitoare la şoferi care au consumat substanțe cu efect psihoactiv. Din păcate, aceste cazuri se înmulţesc pe zi ce trece şi reprezintă un real pericol pentru circulaţia rutieră.

Pericol public! Alţi trei argeşeni prinşi drogaţi la volan!

Citeşte şi: Muscelean cu… cheresteaua groasă. Prins şi amendat cu 5.000 lei!

Iată exemplele: în ultimele zile, de weekend, doi piteşteni, cu vârste de 35 de ani şi, respectiv, de 22 de ani, au fost prinşi conducând drogaţi pe şosele publice, la Ştefăneşti, şi, respectiv, pe bulevardul Fraţii Goleşti din Piteşti. Conform procedurii, ambii au fost conduşi la o unitate medicală, pentru stabilirea, prin analize de specialitate, a substanțelor cu efect psihoactiv. Li s-au întocmit dosare penale şi le-au fost suspendate permisele auto.

Citeşte şi: Prins când se dădea cu un ATV neînmatriculat. Mai era şi băut!

Celor două cazuri li se mai adaugă unul, mai grav, petrecut sâmbătă seara, la Dârmăneşti, pe DJ 731, soldat cu o maşină ieşită în decor (într-un gard) şi cu trei răniţi. Poliţia Argeş precizează că şoferul, în vârstă de 30 de ani, din Coşeşti, a fost verificat cu aparatul Drugtest: se afla sub influenţa a două substanţe cu efect psihoactiv. Evident, nici el nu va scăpa de cercetarea penală.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *