Web Analytics

Pericol lângă Pitești! Conductă de gaze fisurată, traficul rutier oprit temporar

de | 21.09.2023 15:33 | Actualitate, Home

Joi, 21 septembrie, o conductă de gaze aflată în curtea unui imobil, pe DN 73, la Mărăcineni, a fost fisurată accidental, potrivit IPJ Argeș.

Citește și: Accident în Argeș. Două mașini s-au ciocnit pe DN 73

În urma unei sesizări privind acest fapt, a fost dată alarma. Patru echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere, o autospecială CBRN și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat au intervenit în comuna precizată, acolo unde conducta respectivă fusese avariată în urma unor lucrări efectuate cu un utilaj, conform celor de la ISU Argeș.

La fața locului a sosit și un echipaj al furnizorului de gaze. Pe timpul intervenției au fost evacuate aproximativ 50 de persoane din cadrul unei societăți comerciale.

Circulația a fost oprită pe ambele sensuri de deplasare, până puțin după ora 15, când a fost dispusă reluarea traficului rutier, dat fiind faptul că echipajul CBRN a efectuat măsurători în zonă, iar nivelul de concentrație a gezelor în aer era zero. Alimentarea conductei de gaze este, însă, oprită.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au asigurat sprijin în vederea intervenției pompierilor și a echipajelor specializate și pentru dirijarea circulației.

Rămâne de văzut cine plătește toată această mobilizare de forțe.

(sursa foto: Reporter24)

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *