Web Analytics
scris vineri, 16.06.2023

Pericol de holeră pe litoralul din România

Specialiștii au stabilit că nu există pericol pentru populația din România, pentru mediu sau pentru calitatea apei de îmbăiere în Marea Neagră. Parametri înregistraţi sunt în grafic, potrivit Realitatea. 

Pericol de holeră pe litoralul din România

Citește și Medalie de aur pentru un muscelean la Salonul Internaţional de Invenţii

”Ministrul Mircea Fechet, a convocat astăzi o întâlnire, la sediul MMAP, cu autorităţile responsabile de monitorizarea şi protecţia apelor Mării Negre, în contextul distrugerii barajului Kahovka de pe râul Nipru (Ucraina) şi a consecinţelor acestui eveniment. La întâlnire, au participat secretarii de stat Ionuţ Sorin Banciu şi Dan Chiru, directorul general al ANAR Sorin Lucaci, precum şi reprezentanţi ai MMAP, Ministerului Transporturilor, Administraţia Naţională Apele Române, Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, Institutul National De Sanatate Publica şi Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Marină Grigore Antipa”, a transmis, vineri, Ministerul Mediului.

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a transmis că specialiştii au stabilit că, după ce au fost colectate toate datele, nu există niciun indiciu care să ridice semne de întrebare, toţi parametrii măsuraţi situându-se în limitele normale pentru această perioadă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *