Web Analytics
scris sâmbătă, 02.09.2023

Pericol de explozie la o stație GPL din București. Populația, evacuată

A fost alertă din cauza unui miros puternic de gaz în București, în sectorul 3. Se presupune că a fost vorba de o scăpare de gaze la o butelie a unei stații GPL. Suporterii care asistau în apropiere la un meci de handbal au fost evacuați. Pompierii au intervenit de urgență și pericolul a fost îndepărtat. Conform măsurătorilor nu s-au înregistrat noi scăpări de gaze

Pericol de explozie la o stație GPL din București. Populația, evacuată

Citește și: Un nou tip de escrocherie prin telefon. La ce să fim atenți


„În urmă cu puțin timp am intervenit în sectorul 3 unde existau scapări de gaze. S-a acționat pentru evacuarea populatiei și cu perdea de apa, au intervenit 5 autospeciale de stingere. 3 autospeciale au fost retrase. În momentul de față nu mai există pericol de explozie, s-a montat un robinet suplimentar”, au declarat reprezentanții pompierilor la Realitatea PLUS.

Citește și: A murit un cunoscut medic de la Spitalul Județean


Stația GPL este situată lângă centrul sportiv Apolo, acolo unde se desfășura un meci de handbal, spectatorii fiind evacuați chiar înainte de finalul partidei. La fața locului au ajuns pompierii și forțele de ordine, zona fiind securizată. Din primele informații se pare că este vorba de o butelie de GPL scoasă din uz, sigilată chiar de ISCIR în urmă cu trei zile, în urma unui control.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *