Web Analytics

Performanţă excepţională. Piteşteanca Andreea Liliana Popescu – locul trei la finala mondială a concursului Miss Tourism Queen of the Year International

de | 21.12.2016 12:39 | Actualitate

# Finala a avut loc pe 18 decembrie la Shanghai, în China, iar la această competiție au participat reprezentante din 60 de țări

Duminica trecută, la Shanghai a avut loc finala mondială a concursului Miss Tourism Queen of the Year International 2016, una dintre cele mai prestigioase competiții de frumusețe din lume, cu 60 de participante din tot atâtea țări. România a fost reprezentată cu brio de piteșteanca Andreea-Liliana Popescu (21) de ani, aceasta reușind să ocupe la final un excelent loc trei, unul dintre cele mai bune rezultate obținute vreodată de țara noastră la un concurs internațional de frumusețe.
Andreea a impresionat prin frumusețe și inteligență, făcând astfel o reclamă foarte bună României.
Am stat de vorbă și cu părinții ei, Liliana și Dan Popescu, aceștia declarându-ne: „Suntem cei mai fericiți părinți. Andreea a fost mereu un copil foarte bun. Și ea era foarte fericită după încheierea concursului. A fost tot timpul încrezătoare și a legat multe prietenii în China. A vorbit foarte frumos despre România la finala mondială a concursului Miss Tourism Queen of the Year International 2016”.
Andreea-Liliana Popescu nu este numai o fată frumoasă, ci și o minte strălucită: vorbește fluent engleza, franceza și spaniola și este studentă în anul al II-lea la Facultatea de Drept din cadrul Universității București. Andreea are bursă de merit la facultate și își dorește ca după absolvirea facultății să devină magistrat.
Trebuie spus că Andreea a mai reprezentat România și la alte concursuri importante de frumusețe. În 2012 a câștigat titlul de Miss All Nations Romania. În 2013 a fost în China la finala Miss Bikini Univers și la Atena la finala Miss Tourism Planet.
Denis Grigorescu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii