Percheziții la samsarii de mașini din Albeștii de Argeș

de | 18.10.2018 10:36 | Actualitate

Două persoane din comuna Albeștii de Argeș sunt cercetate de polițiștii din cadrul Serviciului de investigare a Criminalității Economice Argeș. Perchezițiile se desfășoară astăzi, la locuințele celor doi argeșeni, dar și la sediul unei societăți comerciale din comuna Albeștii de Argeș.

Persoanele vizate sunt bănuite de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul achizițiilor de autoturisme second- hand. Mai exact, samsarii ar fi achiziționat autoturisme second-hand din Belgia, Olanda și Germania, în valoare de peste 10.000.000 de lei, fără a le declara, cu scopul sustragerii de la plata TVA.

Conform datelor transmise de IPJ Argeș, prejudiciul adus bugetului de stat în urma acestei activități infracționale depășește 2.776.000 lei.

Persoanele vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș pentru audieri.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: masini second-hand,prejudiciu,samsarii

Ultimele articole

Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată
Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată

Comisia juridică a Deputaților a aprobat, joi, un raport favorabil privind cererea DNA Pitești de încuviințare a percheziției informatice la deputatul Adrian Miutescu. Solicitarea procurorilor DNA trebuie aprobată și de plenul Camerei Deputaților. Pe 24 noiembrie, DNA...