Web Analytics

Percheziții la un bărbat din Câmpulung. Ce s-a întâmplat

de | 21.04.2023 16:49 | Actualitate, Home

În ziua de 20 aprilie a.c., politistii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, conform art. 233 din Codul Penal, și au identificat și reținut un bărbat de 60 de ani, din Câmpulung.
Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 15 martie a.c., cel în cauză ar fi sustras prin smulgere, de la o femeie de 52 de ani, un portofel tip borsetă, împrejurare în care persoana vătămată a suferit o leziune la membrul superior.

Citește și Alo, Instituţiile Statului! Documente de la Primăria Beleţi-Negreşti, păstrate la Mănăstirea Râncăciov. Ambele instituţii au luat foc!

Bărbatul, prezentat la Judecătorie


Pentru administrarea de probatoriu, în ziua de 20 aprilie, polițiștii câmpulungeni au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, emis de către intanța competentă.
În urma percheziției, au fost descoperite mai multe bunuri cu valoare probatorie, iar bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliției.
După administrarea probatoriului, bărbatul de 60 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *