Web Analytics

Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu tutun

de | 2.11.2020 17:46 | Actualitate

Aproximativ 1.000 de kilograme de tutun, utilaje, materiale de prelucrare și peste 10.000 de euro au fost descoperite în urma a 16 percheziții desfășurate, în această dimineață, de polițiștii din Argeș. 13 persoane au fost audiate. Persoana care prelucra și distribuia tutunul este un bărbat de 61 de ani din Ștefănești.

Percheziții în București, Argeș, Ilfov, Ialomița și Buzău, la persoane bănuite de contrabandă cu tutun

„La data de 2 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au efectuat 16 percheziții domiciliare, în Bucureşti și în judeţele Argeş, Ialomiţa, Ilfov și Buzău, la persoane bănuite de contrabandă cu tutun.

Din cercetări a reieșit că, din luna august 2020 şi până în prezent, un bărbat, de 61 de ani, din Ştefăneşti, ar fi achiziţionat tutun, pe care l-ar fi prelucrat şi distribuit, sub formă de ţigarete, către mai multe persoane, în vederea comercializării în mediul on-line.

Butoaie cu glicerină vegetală

1000 kilograme de tutun

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 1.000 de kilograme de tutun, peste 10.000 de euro, 4 maşini de tocat, butoaie cu glicerină vegetală, telefoane mobile şi mijloace de calcul, precum şi documente cu valoare probatorie.13 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activități au participat polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și din cadrul inspectoratelor de poliție județene Ilfov, Ialomița și Buzău. De asemenea, la acțiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și jandarmi din Argeș”, se arată în comunicatul de la IPJ Argeș. Sursă foto: IPJ Argeș.

Citește și Platforma Ministerului Apărării Naţionale dedicată contracarării ştirilor false a fost lansată vineri

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii