Web Analytics
scris miercuri, 20.09.2023

Percheziții la Institutul „Marius Nasta” într-un dosar de luare și dare de mită

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu ofițeri de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție au făcut 4 percheziții domiciliare, două dintre acestea în cadrul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, în cadrul a două dosare penale de luare şi dare de mită.
DGA transmite că, „pe parcursul anilor 2022 – 2023, mai mulţi medici din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, Bucureşti au primit, în mod repetat, diverse sume de bani şi bunuri de la diferiți pacienți ai acestui spital, în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu (efectuarea controalelor pre şi postoperatorii şi realizarea intervențiilor chirurgicale). De asemenea, au fost efectuate investigații financiare, din care au rezultat diferențe semnificative dintre veniturile licite şi averea unora dintre medicii vizați de cercetări, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”.

Percheziții la Institutul „Marius Nasta” într-un dosar de luare și dare de mită

Citește și Au vândut prăjituri cu efecte psihoactive. 28 inculpați reținuți
La sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul București şi la sediile din 12 județe ale Direcției Generale Anticorupție sunt conduse, în vederea audierii, 31 de persoane. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală Anticorupție, care a asigurat și suportul de specialitate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită