Web Analytics

Percheziţii la AJVPS Argeş. Investigatorii spun că s-a depăşit cota de vânătoare

de | 9.03.2017 14:14 | Dezvăluiri

10 istratescuLuna trecută, pe 2 februarie, la sediul AJVPS (Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Argeș) au descins mai mulți polițiști de la Serviciul de Investigare a Fraudelor și procurori de la Parchetul Tribunalului Argeș ce au ridicat mai multe documente. Din primele informații obținute, motivul perchezițiilor ar fi legat de o depășire a cotei de vânătoare. Dosarul se află în cercetare la Parchetul Tribunalului Argeș. Pentru a afla mai multe informații, am stat de vorbă cu directorul executiv Constantin Istrătescu (foto) și cu președintele de onoare Filip Georgescu.

Constantin Istrătescu: „S-au ridicat mai multe documente”

Primul interlocutor a fost Constantin Istrătescu, președintele AJVPS Argeș. „Nu vă pot da foarte multe informații. Au fost niște domni polițiști la sediul asociației, au ridicat mai multe documente, fără să ne dea însă alte detalii. Nicio persoană nu a fost audiată până acum”.

Filip Georgescu: „S-a depășit cota de împușcare, dar cu acceptul ITRSV Prahova”

„Am fost pe la sediul Asociației acum câteva zile și directorul mi-a spus că au fost niște oameni de la Poliție și au ridicat niște autorizații de vânătoare și alte documente. Poliția nu urmărește depășirea cotei de vânătoare, asta e treaba ITRSV. Într-adevăr, s-a depășit cota de împușcare. Dar sunt adrese trimise la ITRSV Ploiești, care a promis că rezolvă problema. Pentru că depășirea s-a realizat cu acceptul ITRSV Prahova. A fost o aprobare verbală și cred că au și documente în acest sens”, ne-a declarat Filip Georgescu, președinte de onoare AJVPS Argeș.  

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole