Web Analytics

Percheziții în Pitești! Bărbat bănuit de distrugere a unei mașini

de | 23.03.2022 11:30 | Actualitate

În dimineața zilei de 23 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unei persoane bănuite de săvârșirea a două infracțiuni de distrugere.

Astfel, la primele ore ale dimineții, în conformitate cu prevederile Codului de Procedură Penală, în baza autorizării emise de instanța de judecată competentă, polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, și al unui specialist criminalist din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, au efectuat o activitate de percheziție, la locuința unui bărbat de 50 de ani, din Pitești.

Citește și:Reţea românească de prostituţie destructurată după arestarea a șapte bărbați

Bărbatul este bănuit că, în perioada 18-20 martie a.c., pe fondul unor neînțelegeri, ar fi recurs la gestul de a distruge anvelopele unui autoturism, respectiv de a provoca deteriorarea ușii de acces într-un imobil. În urma percheziției, la locuința persoanei în cauză au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri și obiecte cu valoare probatorie.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, pentru cercetări, urmând ca după administrarea probatoriului să fie luate măsurile legale care se impun.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *