Web Analytics
scris joi, 24.11.2022

Percheziţii în Olt, Argeș și Teleorman, la grupări specializate în furt de produse petroliere

Peste 40 de percheziţii au fost făcute de poliţiştii din judeţul Olt la trei grupări specializate în furt de produse petroliere. Mai multe persoane sunt suspectate că au furat în ultimii doi ani peste 20 de tone de produs petrolier, scrie News.ro.

Percheziţii în Olt, Argeș și Teleorman, la grupări specializate în furt de produse petroliere

Citește și: Trei ani și șase luni de închisoare pentru act sexual cu un minor, în formă continuată!

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis că poliţiştii au făcut, miercuri, 41 de percheziţii în judeţele Olt, Argeş şi Teleorman, la persoane fizice şi juridice, pentru destructurarea a trei grupări. “Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2020, mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani, ar fi constituit trei grupări infracţionale organizate, în scopul sustragerii de produs petrolier.

Citește și: Monica Macovei l-a dat în judecată pe procurorul care anchetează accidentul în care a fost implicată

Persoanele ar fi folosit un mod deosebit de operare, prin folosirea unui autoturism special adaptat pentru comiterea faptelor, folosirea de cagule şi distrugerea sistemelor de supraveghere ale persoanei vătămate. În urma activităţilor efectuate, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 20 de tone de produs petrolier”, a transmis IPJ Olt.

Au  fost puse în aplicare 12 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la audieri.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *