PERCHEZIŢII ÎN CURTEA DE ARGEȘ, LA PERSOANE BĂNUITE DE CAMĂTĂ ȘI FURT

de | 8.03.2018 06:21 | Actualitate

 

perchezitiiA

Joi dimineaă, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează 12 de percheziţii domiciliare în județul Argeș, la locuințele unor persoane bănuite de camătă și furt.

La data de 8 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, efectuează 12 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane din județul Argeș.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de camătă și furt.

“Din cercetări a reieșit că, în perioada 2012 – până în prezent, cei în cauză ar fi acordat unor persoane diverse sume de bani, cu titlu de împrumut, percepând dobândă.

De asemenea, cei în cauză sunt bănuiți că, din anul 2017 și până în prezent ar fi sustras bunuri din societăți comerciale de pe raza județului Argeș.

28 de persoane vor fi conduse la sediul Poliției Municipiului Curtea de Argeș pentru audieri”, se arată într-un comunicat al IJP Argeș.

La acțiune participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

 

 Foto Arhivă

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii