Web Analytics

Percheziții în Argeș. Au înscenat un accident și au cerut despăgubiri

de | 18.04.2024 16:09 | Actualitate, Home

Doi bărbați din Costești au încercat să primească despăgubiri pentru un accident rutier înscenat în mai anul trecut, cu mașini scumpe. Numai că asiguratorul le-a respins dosarul, iar acum polițiștii au făcut percheziții la casele bărbaților.

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au făcut două percheziții în orașul Costești, la locuinţele unor persoane cercetate pentru tentativă la înșelăciune privind asigurările, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații, în formă continuată.

„Din cercetări s-a stabilit că, la data de 29.05.2023, doi bărbați, de 37, respectiv 40 de ani, ambii din orașului Costești, ar fi înscenat un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme cu valoare de piață ridicată, ulterior solicitând despăgubiri firmelor de asigurări”, a transmis poliția.

Citește și O argeșeancă s-a angajat cu acte false. Cum l-a păcălit pe angajator timp de trei ani

Având suspiciuni, asiguratorul a respins dosarul de daună. Cei doi bărbați au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru audieri.

Activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *