Web Analytics

Pensionarii pot ridica biletele pentru tratamentul balnear

de | 2.10.2023 22:35 | Actualitate, Home

Casa de Pensii Argeș anunță că pentru seria 15 din acest an, cu date de plecare în perioada 13 – 17 octombrie 2023, au fost repartizate 147 bilete de tratament balnear în stațiunile Amara, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Felix, Govora, Herculane, Olănești, Pucioasa, Saturn, Slănic Prahova, Slănic Moldova.
Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției www.cjparges.ro

Biletele pot fi luate până în data de 6 octombrie 2023, conform planificării care este anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

„Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția”, transmite CAS Argeș.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, care trebuie să prezinte actul de identitate, cuponul lunii septembrie 2023 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie. Plata contribuției individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghișeul bilete de tratament balnear.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *