Pensionar reținut pentru tentativă de omor

de | 12.11.2019 10:53 | Actualitate

Polițiștii au finalizat cercetările privind atacul săvârșit luni, la Mioveni, când un bărbat a fost înjunghiat în gât. Un pensionar, în vârstă de 66 de ani, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, în baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. Bărbatul este bănuit de tentativă de omor. Marți va fi prezentat Tribunalului Argeș cu propunerea de arestare preventivă.

Un pensionar din Mioveni a ajuns în arest după ce și-ar fi înjunghiat prietenul. S-a întâmplat luni, la Mioveni. Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, se afla pe stradă cu un amic în vârstă de 33 de ani. Cei doi consumaseră alcool. În urma unui conflict spontan,  pensionarul a scos un cuţit şi l-ar fi înjunghiat în gât pe amicul său. Victima a ajuns la spital cu o plagă penetrantă. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, pensionarul fiind acuzat de tentativă de omor.  Citește știrea inițială  AICI.

Foto descriptiv

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: atac,mioveni

Ultimele articole