Web Analytics

Pedepse schimbate în cazul interlopilor care au bătut doi polițiști din Curtea de Argeș

de | 16.03.2018 08:47 | Actualitate

laurentiu iordache politist batutJoi, 15 martie, magistrații Curții de Apel Pitești au dat verdictul definitiv în procesul interlopilor care în ianuarie 2016 au bătut doi polițiști din Curtea de Argeș. Instanța a modificat pedepsele date celor doi de către Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Astfel, lui Constantin Dincuță i s-a redus pedeapsa de la 2 ani și 2 luni de închisoare la 1 an și 8 luni de închisoare, la care se adaugă restul de 1.197 de zile de închisoare dintr-o altă condamnare. Surpriza cea mare a venit în ceea ce privește condamnarea lui Mucenic Curpaș: pedeapsa de 1 ani și 6 luni de închisoare cu executare a fost suspendată, cu un termen de supraveghere de 4 ani. Sentința este definitivă.
În primă instanță, în iunie 2017, Constantin Dincuță și Mucenic Curpaș au fost condamnați de Judecătoria Râmnicu-Vâlcea la închisoare cu executare, Curpaș trebuind să plătească și despăgubiri de aproape 50.000 lei vechi celor două victime.
Sentința a fost însă atacată cu apel de către cei doi și procesul a ajuns la Curtea de Apel Pitești.
La începutul lui 2016, a făcut mare vâlvă cazul celor doi poliţişti din Curtea de Argeş bătuţi în plină stradă de către doi interlopi, în cursul nopţii de 15 spre 16 ianuarie. Aflaţi în misiune, şeful Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipale Curtea de Argeş, subcomisarul Laurenţiu Iordache, şi agentul principal Cornel Oprescu au fost bătuţi crunt în parcarea Bisericii Domneşti din Curtea de Argeş.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii