Web Analytics

Pedepse reduse pentru șase stăpâni de sclavi de la Berevoești

de | 22.11.2018 18:32 | Actualitate

Sentință definitivă în cazul sclaviei de la Berevoești. Alți 6 stăpâni de sclavi din Berevoești au fost încarcerați. Patru bărbați și două femei din comuna argeșeană Berevoești au fost condamnați la pedepse cu închisoarea cuprinse între 4 și 10 ani pentru infracțiunea de trafic de persoane.

Celor șase inculpați le-au fost micșorate pedepsele date de Tribunalul Argeș. Sentința a fost făcută publică astăzi, 22 noiembrie, pe site-ul Curții de Apel Pitești. Astfel, Iosif Ursu a primit 8 ani închisoare, de la 11, cât primise în trecut. Florica Ursu are de ispășit 6 ani închisoare, deși, sentința inițială era de 8 ani. Costinel Ionuț Furdui va sta în închisoare 10 ani. Pedeapsa lui inițială era de 14 ani. Pedeapsa lui Marian Marinoiu a fost redusă de la 10 la 7 ani și o lună. De la 5 ani și 4 luni închisoare, Lenuța Mădălina Păun are de executat doar 4 ani, în timp ce lui Daniel Grancea i-a fost redusă pedeapsa de la 9 la 6 ani.

Cei șase inculpați au fost săltați de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Arges, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș. De asemenea, jandarmi din cadrul IJJ Arges au participat la această acțiune.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii