Web Analytics

Pedepse cu închisoarea pentru cei doi bătăuși din Mioveni. Unul e recidivist

de | 24.09.2019 14:54 | Actualitate

Cei doi agresori din Mioveni care au bătut un bărbat la terasa unui bar, în primăvara anului trecut, au fost încarcerați.

După mai bine de un an, ieri, Judecătoria Pitești a emis două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru doi bărbați din Mioveni, care au agresat un bătrân la o terasă din oraș. Ulterior, victima, care avea atunci 61 de ani, a intrat în comă și a avut nevoie de peste 50 de zile de îngrijiri medicale.

Unul dintre cei doi agresori, fost recidivist, Nicolae Adrian C., un bărbat de 42 de ani, a fost condamnat la 4 ani de închisoare. Acesta a fost eliberat condiţionat în vara anului 2016, după ce în anul 2012, a primit o condamnare de 6 ani şi 8 luni pentru tâlhărie. Celălalt agresor, Narcis B., în vârstă de 31 de ani, a fost condamnat la 2 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

Scandalul s-a petrecut la un local din Mioveni pe 26 aprilie 2018.

Toma Ş., în vârstă de 61 de ani, un bărbat care locuia în căminul social din localitate, se afla la o masă de pe terasă. În zonă, tot dădea târcoale Nicolae Adrian C., care nu putea intra, având interdicţie, după ce mai provocase scandaluri la barul cu pricina. Acesta avea în mână un sifon şi îi stropea pe clienţi.

Victima a avut o altercaţie verbală cu unul dintre agresori, după care, celălalt agresor, recidivistul, a stropit cu  sifonul victima. Furios, bărbatul în vârstă de 61 de ani s-a ridicat de la masă şi a avut un schimb de replici. Atunci, a fost lovit cu pumnul în faţă și doborât la pământ. Din spate a venit şi celălalt agresor, lovind victima.

Bărbatul a căzut cu capul de asfalt şi a rămas la pământ în stare de inconştienţă. Chiar și atunci, agresorul recidivist l-a stropit cu sifonul.

Aflată în comă, victima a fost transferată la Spitalul Judeţean şi operată. 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii