Web Analytics
scris vineri, 21.07.2023

Pe aici nu se trece – Mărăşti, Mărăşeşti, Oituz, Ghencea

Nimeni nu se joacă pe/cu banii poporului. Nici când e vorba de banii alocaţi construirii unui stadion şi de un simplu joc de fotbal. Ordinul nu se discută, se execută. Armata Română a reuşit să repurteze o nouă victorie, care va rămâne în cărţile de istorie, de reţinut: Ghencea, capătul liniei 41, iulie 2023. După zile de lupte corp la corp, armata a învins, FCSB nu va ajunge pe stadionul Ghencea.

Pe aici nu se trece – Mărăşti, Mărăşeşti, Oituz, Ghencea

Eroul bătăliei, colonelul Talpan.

Marele învins, „războinicul luminii”, finanţatorul FCSB, George Becali.

Dacă nu ne-ar îneca hohotele de râs de la atâta ridicol, ar fi momentul să plângem… din cauza ridicolului. Oricât de neplăcut poate fi George Becali, un om care ratează absolut toate momentele când ar putea să tacă, situaţia este una menită să stârnească indignarea oricărui spectator neutru. Una dintre echipele de frunte ale campionatului, fie că ne place sau nu acest lucru, reuşeşte cu greu să găsească în Bucureşti un loc disponibil pentru desfăşurarea partidei cu Dinamo (în cele din urmă meciul se va desfăşura pe Arcul de Triumf, arenă dedicată iniţial rugby-ului), în condiţiile în care în Capitală au fost inaugurate nu mai puţin de patru stadioane noi în ultimii 11 ani, toate construite din bani publici. Dincolo de războiul FCSB – Steaua, şi de rivalităţile din birouri şi săli de tribunal, situaţia este una absurdă, iar negocierile pentru închirierea arenei din Ghencea, purtate în ultimele zile, au fost de un penibil absolut.

Citește și:

Armata Română ar merita mai multă consideraţie din partea celor care îi poarta uniforma, iar faptul că nişte colonei şi generali nu au altă treabă în aceste vremuri de mare tulburare geopolitică decât să se certe de la distanţă cu conducerea unei echipe de fotbal pe un petec de gazon nu face decât să stârnească îngrijorare. Armata reprezintă o chestiune serioasă, iar la noi interese mărunte o târăsc într-o zonă absolut neserioasă.

Armata l-a gonit, din nou, pe Becali din Ghencea, şi nouă ne-a înfrânt, prin reprezentanţi, încrederea.

Serviţi patria!

Articol preluat din ziarul bursa.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită