Web Analytics

Pe 1 septembrie începe Festivalul Posada Rock 2017

de | 23.08.2017 18:30 | Cultură

9 udo dirkschneiderÎntre 1 și 3 septembrie, pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel va avea loc Festivalul Posada Rock 2017, organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung. Festivalul va rămâne și în acest an o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, păstrându-și și consolidându-și statutul de cel mai vechi și important festival concurs din țară, dar va oferi publicului și recitaluri cu formații importante ale acestui gen muzical, din țară și străinătate.

Invitatul special din acest an este Udo Dirkschneider (foto), o legendă a muzicii metal germane. Vocea sa inconfundabilă, care este sufletul atâtor hituri nemuritoare precum „Metal Heart”, „Princess Of The Dawn” și „Balls to the Wall”, se va auzi live pe scena Posada Rock 2017. În cadrul turneului „Farewell to Accept”, legendarul Udo DIRKSCHNEIDER a dat încă o dată totul și a scris o nouă poveste de succes: a urcat pe unele dintre cele mai mari scene din lunga sa carieră, mai mult de două treimi din spectacolele susținute în întreaga lume fiind sold-out.
Pe 2 septembrie, cu începere de la ora 22.30, la Câmpulung Muscel, pe scena Posada Rock 2017, veteranul rock-ului german va scrie finalul unui imens capitol din istoria muzicii în modul său unic: cântând hiturile care l-au consacrat începând cu anii ’80, alături de formația ACCEPT.
Înainte de concertul lui Udo Dirkschneider, pe scenă va urca de la ora 20.30 îndrăgita trupă Kempes.
Pe 1 septembrie, de la ora 20.30, o altă trupă grea – Taine – va concerta pe scena Posada Rock 2017.
În acest an, la Posada Rock 2017 vor evolua în concurs 10 formații. Trupele clasate pe primele patru poziții la concursul din cadrul Festivalului POSADA ROCK 2017 vor fi premiate. Valoarea totală a premiilor este de 3.700 de euro, iar Marele Premiu este de 2.000 de euro. Gala Laureaților va fi duminică 3 septembrie, de la ora 16.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii