Web Analytics
scris miercuri, 12.07.2023

Paznic de vânătoare noaptea, şofer pe maxi-taxi ziua, la acelaşi patron

Scurt sondaj neoficial printre călătorii noilor autobuze pe liniile Pitești-Ștefănești și retur, ascultând vocea publicului, cum s-ar spune… Se poate constata că părerile sunt mai degrabă favorabile noului tip de transport. Primul avantaj este, desigur, prețul per călătorie, de numai 2,50 lei – la jumătate. Practic, dacă vorbim de un traseu mai lung, cum este cel de pe linia 4, Pitești-Golești. Cu bilet în regulă, deci, nu la negru, ca pe maxi-taxi. Condițiile civilizate, spațiul mult mai generos, scaunele în stare bună, nu rupte (așa cum erau la maxi-taxi) și, bineînțeles, aerul condiționat sunt apreciate de călători.

Paznic de vânătoare noaptea, şofer pe maxi-taxi ziua, la acelaşi patron

Dar cel mai important pentru oameni este siguranța. Asta pentru că, după cum am aflat, unul dintre șoferii angajați la un operator de maxi-taxi lucra noaptea ca agent de pază pe fondul de vânătoare al acestuia, iar dimineața se urca la volanul microbuzului, tot al acestuia. Și atunci vorbea non stop la telefon, fără hands free. Numai o minune a făcut să nu se întâmple vreo tragedie până acum!
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Zona metropolitană a Piteştiului s-a mărit! Primarii Cristian Gentea şi Nicolae Velcea au luat autobuzul spre Ştefăneşti

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită