Web Analytics
scris joi, 12.01.2023

Păzea! În 2027 Câmpulungul va fi staţiune turistică cu transport pe calea ferată şi parc industrial

Muzeu al minelor și promenadă pe malurile râului Târgului

Finalul anului trecut a adus Câmpulungului un cadou de sărbători cum a mai avut și nu i-a folosit. A fost adoptată strategia de dezvoltare locală 2021-2027! Un document în baza căruia municipiul muscelean va fi, citez, ”revitalizat, turistic, cultural, verde, atractiv pentru investitori, incluziv, inovativ, un reper privind dezvoltarea comunităților locale, cu o comunitate care are un dezvoltat sentiment de apartenență, mândrie, conectare și atașare la și față de propriul oraș”.

Păzea! În 2027 Câmpulungul va fi staţiune turistică cu transport pe calea ferată şi parc industrial

Strategie există acum, ambiții sunt! Și, conform obiectivelor strategice fixate, Câmpulungul ar trebui ca peste un cincinal să aibă o șosea de variantă, în zona de vest, zeci de kilometri de piste de biciclete, pentru transport și sport, transport în comun pe calea ferată, un parc fotovoltaic, promenadă pe malurile râului Târgului, parc industrial, colegiu de peisagistică, muzeu al minelor, trasee turistice și incubator de afaceri. Plus să dețină statut de stațiune turistică de interes național.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Primăria Câmpulung are site nou

Citește și Protocol de 15.000 de lei la Primăria Câmpulung

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită