Web Analytics
scris joi, 22.02.2024

Paula Seling vine la Conferinţele Filarmonicii Piteşti

Cunoscuta artistă Paula Seling vine la Filarmonica Pitești. Vineri, 23 februarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional are loc o nouă ediție a conferințelor-recital, proiect început în decembrie 2023. Invitata pianistului Mădălin Voicu Jr. este interpreta Paula Seling. Tema ediției de vineri seara este „Femeie, mamă și solistă”. Atât moderatorul, cât și invitata vor avea intercalate și momente artistice.
Paula Seling a început să studieze pianul la șase ani și a participat la concursuri și festivaluri de muzică corală. În 1996 a câștigat trofeul „Aurelian Andreescu”, un an mai târziu, trofeul Festivalului de la Mamaia.

Paula Seling vine la Conferinţele Filarmonicii Piteşti

În 2001 a câștigat, la premiile Industriei Muzicale Românești, premiul pentru cea mai bună voce feminină, iar în 2002, Trofeul „Cerbul de Aur”, la Festivalul Internațional de la Brașov. Împreună cu Ovi, în 2010, la Oslo, a reprezentat România în finala concursului Eurovision, unde s-a clasat pe locul al treilea.
Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia este 10 lei. Abonații Filarmonicii Pitești își păstrează locurile.
M.S.

Citește și Cine a militat pentru un bust al lui Gh. Ionnescu-Gion

Citește și Tudor Muşatescu a cerut aprobare pentru „Titanic Vals”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *