Paula Seling invitată la Filarmonica Pitești cu ocazia împlinirii a 15 ani de la înființarea instituției

de | 17.05.2022 17:42 | Actualitate, Cultura, Home

Filarmonica Pitești este prezentă în cadrul Zilelelor Piteștiului/Pitești Fest având-o invitată pe solista Paula Seling, joi, 19 mai. Orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești vă invită așadar joi, 19 mai, ora 19:00, în Sala Simfonia, la concertul vocal-simfonic extraordinar aniversar cu ocazia împlinirii a 15 ani de la înființarea instituției, având-o ca solistă pe Paula Seling. Alături de membrii orchestrei va reveni dirijorul Andrei Tudor.

Citește și Baschet: Prima semifinală de campionat cu public la Pitești după 15 ani

În program: Andrei Tudor – ”A Tempo”, Paula Seling – ”Nu privi în jos”, ”Promit”, ”Tu nu vezi cerul”, ”Ce bine că ești”, ”Noapte alba”, Francis Lai – ”O poveste de iubire”, Ionel Tudor – ”Evening Waltz”, V. Vasilache – ,”Trurli”, D. Șostakovich – ”Dor în destin”, J. Williams – ”I won’t light a candle”, F. Flaar – ”Pomp and Circumstance March No. 1”, A. Giroveanu – ”După noapte vine zi” și M. Moga – ”Timpul”. 

Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 50 de lei sau 40 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

Acest articol este despre: filarmonica pitesti,paula seling

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....