Patru turiști maghiari au rămas împotmoliți cu autoturismul pe un drum din Arefu

de | 25.08.2021 | Actualitate, Home

Patru turiști de origine maghiară au rămas împotmoliți cu autoturismul pe un drum din comuna argeșeană Arefu, după ce ploaia a înmuiat drumul de pământ pe care se aflau.
Pompierii au încercat sa ajungă cu o autospecială de primă intervenție și comandă, dar au fost nevoiți să se deplaseze câțiva kilometri pe jos până la locul indicat.


Cu sprijinul autorităților, un localnic împreună cu șeful SVSU din zonă a sosit cu un tractor pentru a tracta autoturismul, iar mașina a ajuns la drumul asfaltat. Aceasta nu a fost avariată.

CITEȘTE ȘI: Video șocant! Un urs-trofeu a murit după ce a fost tranchilizat

Drumul pe care mergeau cei patru turiști ghidați de GPS face legătura între comunele Arefu și Sălătrucu. Au observat că nu mai pot înainta pe acela și s-au abătut puțin pe un alt drum până au rămas blocați.


Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru cei patru unguri aflați în vizită în Argeș, informează reprezentanții ISU Argeș.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: #gps,arefu,arges,drum,isu,localnici,tractor,turisti

Ultimele articole

Accident mortal pe DN 7, ce leagă Pitești de Râmnicu Vâlcea
Accident mortal pe DN 7, ce leagă Pitești de Râmnicu Vâlcea

Polițiștii Serviciului rutier au intervenit, în urmă cu puțin timp, la un accident în comuna Milcoiu, Drumul național 7, kilometrul 156, la limita cu județul Argeș. Din primele date se pare că în accident este implicat un autoturism și un tir. Din păcate, șoferul...

Polițiștii argeșeni, surpriză pentru admiratorul lor de 3 ani
Polițiștii argeșeni, surpriză pentru admiratorul lor de 3 ani

Sărbătoarea Sfântului Andrei are o semnificație aparte pentru toți românii. Un micuț român, pe nume Andrei, care la aproape 3 anișori este un admirator înfocat al polițiștilor, a fost astăzi vizitat de polițiștii argeșeni. Cel mai mult el s-a bucurat de prezența...

Ceremonie militară, de 1 Decembrie, în Piața Vasile Milea
Ceremonie militară, de 1 Decembrie, în Piața Vasile Milea

60 de militari, 16 ofițeri și subofițeri ai Jandarmeriei Argeș, 16 ofițeri și subofițeri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, 15 salvatori montani și reprezentanți ai Poliției Locale Pitești vor participa la ceremonia militară ce va fi organizată cu...