Web Analytics

Patru echipe românești vor debuta în cupele europene în luna iulie. Când are loc tragerea la sorți

de | 2.06.2023 10:26 | Actualitate, Home, Sport

Situația e lămurită la acest final al campionatului Ligii I de fotbal. Farul, FCSB, Sepsi și CFR Cluj vor participa în ediția următoare a cupelor europene. Doar FCSB și CFR Cluj vor fi capi de serie la tragerea la sorți.

Citește și: FC Argeș – Dinamo, meciul ultimei speranțe

Iată câtva date privind primele meciuri ale formațiilor noastre. În primul tur preliminar pentru Champions League va juca, firește, Farul Constanța, noua campioană a României la fotbal. FCSB, Sepsi și CFR Cluj vor intra direct în al doilea tur preliminar Conference League. Vă reamintim că Sepsi, chiar dacă a încheiat play-off-ul pe ultimul loc, va juca în tururile preliminare ale Conference League pentru că a câștigat Cupa României, în finala cu „U” Cluj.

Tragerea la sorți pentru turul I preliminar în Champions League va avea loc la 20 iunie. A doua zi, pe 21 iunie, vor fi stabilite meciurile pentru turul II preliminar în Champions League și pentru turul II preliminar în Conference League.

Farul va juca în turul I preliminar al Champions League pe 11/12 iulie meciul tur și pe 18/19 iulie returul. FCSB, Sepsi și CFR Cluj vor disputa turul II preliminar din Conference League pe 27 iulie meciul tur și pe 3 august returul.

(sursa foto: Antena Sport)

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *