Web Analytics

Patru drumuri naționale cu trafic îngreunat, în Argeș

de | 14.02.2018 11:51 | Actualitate

trafic iarnaPatru drumuri naționale din Argeș sunt afectate de ninsorile abundente din ultimele ore, traficul rutier fiind îngreunat, deși utilajele de deszăpezire acționează pe aceste artere. Este vorba de DN 65 Pitești – Slatina, DN 65 A Pitești – Costești, DN 7C Pitești – Curtea de Argeș și DN 67 B Pitești – Drăgășani.

Potrivit directorului Secției Drumuri Naționale Pitești, Gheorghe Mihăiță, cele mai afectate drumuri sunt cele din partea de sud a județului, acolo unde imediat după trecerea utilajelor de deszăpezire se formează un nou strat de zăpadă.
“La tot ce se întâmplă acum, vreau să vă spun că parcă s-a rupt cerul. Acționez cu toate utilajele, cu antiderapant pe toate drumurile naționale din județ. Cel mai rău este în partea de sud, pe DN 65 Pitești – Slatina, DN 65 A Pitești – Costești, pe DN 7C Pitești – Curtea de Argeș, într-o anumită porțiune, pe DN 67 B Pitești – Drăgășani. Ninge cum n-a nins toată iarna, cu o frecvență ieșită din comun. Acționăm cu utilajele și în spatele nostru se formează din nou strat de zăpadă. Suntem pe drumuri, am fost și azi-noapte, ne facem datoria. Nu este niciun drum blocat. Se circulă în condiții de iarnă. Sunt și drumuri unde nu avem probleme, cu carosabilul umed doar. Eu sper să se mai potolească zăpada. Noi acționăm cu toate utilajele din dispozitiv pe care le avem, 67 de utilaje, cu sare și antiderapant”, ne-a declarat Gheorghe Mihăiță, directorul SDN Pitești.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole