Web Analytics
scris marți, 14.06.2022

Patru bărbați reținuți pentru proxenetism

Patru bărbați, bănuiți de proxenetism, au fost ridicați astăzi de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, în urma efectuării a cinci percheziții.
După administrarea probatoriului, sub supravehgerea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore.

Patru bărbați reținuți pentru proxenetism

În ziua de 14 iunie a.c, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind sâvârșirea infracțiunii de proxenetism, constând în determinarea sau înlesnirea practicării prostituției, pe raza municipiului Pitești, și au reținut patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 39 de ani.

Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 14 iunie, polițiștii de investigații criminale piteșteni, sub coordonarea directă a procurorului de caz, au efectuat 5 percheziții domiciliare, la locuințele celor bănuiți.

Cu ocazia perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate două telefoane mobile, suma de aproximativ 1.000 de lei, precum și alte mijloace de probă.

Patru mandate de aducere au fost puse în executare.

După administrarea probatoriului, cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română – Brigada de Operațiuni Speciale Pitești, iar aa activități au luat parte și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Pitești, ai Secției de Poliție Rurală Bascov, Poliției Orașului Costești, ai Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, ai Poliției Orașului Găești, specialiști criminaliști, precum și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș și Dâmbovița.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *