Web Analytics
scris luni, 29.04.2024

Patru agenți „boboci” au ajuns la IPJ Argeș. Unde au fost repartizați

Patru absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina se alătură colectivului IPJ Argeș. Ei au fost întâmpinați, luni, 29 aprilie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Patru agenți „boboci” au ajuns la IPJ Argeș. Unde au fost repartizați

Citește și: Bazinul Olimpic Pitești, închis în perioada 4 – 6 mai

Tinerilor polițiști le-au fost prezentate valorile de care trebuie să țină cont în contextul interacțiunii cu cetățenii, adică munca în echipă, colegialitatea, disciplina, dedicarea, profesionalismul, fermitatea și imparțialitatea.

Cei 4 agenți au fost repartizaţi la Secțiile de Poliție Rurală Poiana Lacului, Lunca Corbului și Albeștii de Argeș.

Timp de șase luni ei vor beneficia de tutelă profesională, sub îndrumarea colegilor cu experiență de la care vor… fura meserie.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Argeș transmit gânduri bune noilor colegi și îi încurajează să abordeze cu încredere misiunile care îi așteaptă în județul nostru!” – se arată într-un comunicat de presă.

Recrutări pentru sesiunea de admitere     

Pentru tinerii interesați de o carieră în poliție, IPJ Argeș reamintește că, în perioada 24 aprilie – 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeș, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări pentru sesiunea aprilie – iulie 2024, a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Oferta educațională, condițiile de recrutare, documentele și formularele necesare, alături de detaliile privind concursul de admitere pentru școlile de agenți de poliție Câmpina și Cluj Napoca, respectiv agenți de poliție de frontieră Oradea, pot fi consultate accesând link-ul: https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-in-institutiile-de-invatamant/anunt-recrutare-candidati-pentru-admiterea-in-institutiile-de-invatamant-postliceal-care-pregatesc-personalul-pentru-nevoile-m-a-i-sesiunea-aprilie-iulie-20241713946108.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *