Web Analytics
scris vineri, 29.12.2023

Patronul Fermei Dacilor, la priveghiul fiului său de 11 ani, mort în incendiu: „Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă”

Patronul de la Ferma Dacilor a apărut pentru prima dată în public la patru zile de la tragedia în care au murit opt oameni. Cornel Dinicu a venit la priveghiul fiului său de 11 ani, care şi-a găsit sfârşitul în incendiul devastator. Conform Observator, acesta a spus că este convins că focul a fost pus de cineva care a vrut să îi îngroape afacerea.

Patronul Fermei Dacilor, la priveghiul fiului său de 11 ani, mort în incendiu: „Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă”

Citește și: „O să rămâi în sufletul meu pentru totdeauna, un înger de băiat”, îl plânge nașa din Pitești pe Adi, unul din tinerii morți în incendiul de la Ferma Dacilor

Îmbrăcat în negru, cu portretul fiului în braţe şi consolat de prieteni, Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, a venit la priveghiului fiului său, Victor. El e convins că incendiul a fost provocat de o mână criminală: „Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă. Nu să mă omoare, că eu nu mai am duşmani de mulţi ani. Oamenii fac rău pur şi simplu”. Între timp, ancheta merge mai departe şi apar acuzaţii tot mai grave chiar de la vârful ministerului de Interne. Şeful DSU spune că inspectorii ISU Prahova au făcut controale în funcţie de interese.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *