Web Analytics
scris luni, 08.01.2024

Patinoarul „eco” din centrul Piteștiului, deschis până la 1 martie

Patinoarul ecologic amenajat de Primăria Pitești, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, va rămâne deschis până la 1 martie 2024, după cum ne informează municipalitatea.

Patinoarul „eco” din centrul Piteștiului, deschis până la 1 martie

Citește și: Elevii au revenit la școală, în plin val de gripă

Patinoarul are o suprafață de peste 700 mp și beneficiază de o garanție de 12 ani, putând fi folosit pe tot parcursul anului. În luna martie – după cum v-am informat – acesta va fi împărțit în două patinoare, de 300 mp și respectiv 400 mp, care vor fi instalate în parcurile din Pitești.

„Patinoarul ecologic sintetic nu consumă energie electrică, apă sau combustibil, este prietenos cu mediul, iar întreținerea sa este ușoară, având o montare și demontare rapidă. Pentru începători, sunt disponibile figurine ajutătoare care facilitează învățarea patinajului” – se mai arată în comunicatul Primăriei.

Programul de funcționare este între orele 10 și 22 (ultima intrare până la ora 21), cu o pauză de întreținere a suprafeței între orele 15-16.

Tariful de intrare este de 5 lei/oră, iar tariful de închiriere a patinelor este de 10 lei/oră (tarife aprobate prin HCL 256/2008).

Primăria reamintește că accesul pe patinoar este permis doar cu patinele speciale oferite spre închiriere de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *