Web Analytics

Patimile Câmpulungului în Postul Paştelui

de | 21.04.2022 11:59 | Actualitate, Culise, Politica si Administratie

Pe 15 aprilie, vineri seara, s-a aflat în beznă un cartier întreg de blocuri. A doua zi era întrerupt curentul electric în zona pieței.
Între timp, a mai crăpat o conductă din rețeaua de alimentare cu apă. În doar o lună au fost zeci de asemenea incidente. Și n-au trecut două luni de când întreg municipiul a rămas pe uscat…
Înainte să pice curentul, presa era anunțată că primărița se grăbește să ajungă la o gaură. Una care a apărut în mijlocul drumului, pe str. Mihai Tican Rumano.

Lasconi vorbește de fericire! De aceea spațiile verzi sunt o prioritate. Stau câmpulungenii pe alei, printre flori și socializează. Se umplu de fericire… în beznă, fără apă și cu un picior în groapă. LOVE!
Vorba fostului primar Liviu Țâroiu: ”Ce vreți, să fac eu în patru ani ce nu au făcut alții în douăzeci?!”. Cu asemenea primari de Câmpulung, nimeni nu va face ceva în patru ani, că nu au făcut nimic ceilalți în douăzeci, treizeci… cincizeci de ani!
(ELECTRO-CUTARE)

Cotește și EUROSTAT: România, printre statele cu cele mai mari deficite de cont curent din Uniunea Europeană în ultimul trimestru din 2021

Citește și Consiliul Concurenței anunță că Sensiblu a obținut acordul pentru preluarea a cinci farmacii din Pitești

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *