Web Analytics
scris joi, 06.04.2023

Participare dublă faţă de anul trecut la Forumul „Business în Argeş”. Alina Gorghiu: „Înseamnă că facem ce trebuie”

Miercuri, 29 martie, peste 200 de oameni de afaceri au luat parte la a doua ediție a Forumului „Business în Argeș”. „Ediția a II-a a Forumului Business în Argeș a adus o participare dublă față de anul trecut. Înseamnă că facem ce trebuie”, a transmis Alina Gorghiu. Evenimentul a fost organizat de PNL Argeș fiind invitați președintele ANAF, Lucian Heiuș, președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, directorul general al FNGCIMM, Dumitru Nancu, prefectul județului Argeș și reprezentanți ai Finanțelor.

Participare dublă faţă de anul trecut la Forumul „Business în Argeş”. Alina Gorghiu: „Înseamnă că facem ce trebuie”

„Comparativ cu anul trecut, interesul oamenilor de afaceri pentru dezbaterea care aduce față în față mediul de business și instituțiile de resort a crescut semnificativ. La eveniment s-au discutat probleme legate de sfera fiscalității, lipsa de transparență în procesul de licitații, concurența neloială, opțiunile de finanțare a IMM-urilor și multe altele. Președintele ANAF a făcut o radiografie a relației dintre Fisc și companii și a vorbit despre dorința sa de a face din instituție un partener de încredere și de ajutor al companiilor. Directorul general al FNGCIMM a prezentat programul IMM INVEST și a transmis că Argeșul se află pe primul loc la accesarea programului IMM PROD. Forumul a fost un prilej bun pentru a identifica împreună soluții la problemele specifice cu care se confruntă mediul de afaceri din Argeș”, a transmis PNL Argeș.
M.S.

Citește și PNL Argeș: Economia și mediul de afaceri au nevoie de stabilitate

Citește și Gorghiu: “Dacă nu reuşim să ducem educaţia digitală în toate zonele, fie ele urbane sau rurale, efortul pentru serviciile digitale devine golit de conţinut”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită