Web Analytics
scris miercuri, 31.01.2024

Părinţii studenţilor ucişi la 2 Mai vor să dea poliția în judecată. „Sunt la fel de vinovați ca Vlad Pascu”

Părinții celor doi tineri care au pierit în tragicul accident din vara trecută, petrecut în localitatea 2 Mai, au respins propunerea de mediere venită din partea familiei Pascu. Ei au declarat că refuză categoric banii oferiți de familia șoferului drogat și intenționează să dea poliția în judecată. Acești părinți afirmă că nu există preț în ceea ce privește pierderea ireparabilă a copiilor lor și consideră această ofertă ca pe o insultă adusă memoriei lor.

Părinţii studenţilor ucişi la 2 Mai vor să dea poliția în judecată. „Sunt la fel de vinovați ca Vlad Pascu”

Citește și: DGA Brașov: Tânăr conducător auto acuzat de dare de mită în Stațiunea Poiana Brașov


Totodată îi consideră pe polițiști la fel de vinovați ca Vlad Pascu. „Am rugămintea la domnii polițiști să nu stea așa de liniștiți și confortabili în birourile lor. Eu îi consider în același fel, în același mod de vinovați cum este și Vlad Pascu. De ce? În ziua precedentă a accidentului din 18 august, inclusiv în noaptea de 18 spre 19 august, de trei ori a fost oprit în trafic, de trei ori i s-a dat drumul pentru că influența. Nu au fost fizic când acest Vlad Pascu a făcut ceea ce a facut, mi-a omorât copilul, ne-a omorât copilul, și mai are încă trei victime în viață, dar cu dureri și recuperari incomensurabile, și dumnealor sunt la fel de vinovați. Legea este pentru toată lumea aceași. Și da, mă gândesc cât mai serios să îi chem și pe dumnealor în judecată, după ce mă consult cu domnul avocat Adrian Cuculis”, a spus tatăl Robertei.
La rândul său, tatăl băiatului decedat în urma accidentului de la 2 Mai spune că îşi doreşte pedeapsa maximă pentru cel care i-a ucis fiul.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *