Web Analytics
scris sâmbătă, 09.12.2023

„Părinte de copil cu nevoi speciale-autismul, dincolo de ce se vede”, un dialog găzduit de Centrul Cultural Pitești

Luni, 11 decembrie, in sala Ars Nova a Centrului Cultural Pitești va avea loc simpozionul cu tema “Părinte de copil cu nevoi speciale – autismul, dincolo de ceea ce se vede”.

„Părinte de copil cu nevoi speciale-autismul, dincolo de ce se vede”, un dialog găzduit de Centrul Cultural Pitești

Evenimentul are loc în cadrul proiectului cultural-motivațional „Arta Devenirii”, coordonat de scriitoarea Silvia Grigore, având-o invitată pe Alina Dina -Tănăsie, psiholog, profesor logoped și psihoterapeut.

Citește și Filmul „Visul”, lansare oficială la Pitești


„30 000 de copii români suferă de Tulburare de Spectru Autist (TSA). Un copil cu probleme are nevoie de părinți cu o disponibilitate sufletească foarte înaltă, iar societatea trebuie să se asigure că ei pot face față la asemenea provocări ale vieții. Știu oare toți părinții copiilor cu probleme să fie speciali? Știu ei să-și aprecieze corect soarta? Trăiesc această experiență ca pe o binecuvântare sau ca pe un blestem? Își învață ei lecția?

Răspunsurile la întrebări și metoda schimbării perspectivei vor fi dezvăluite de invitata mea Alina Dina -Tănăsie, psiholog, profesor logoped, psihoterapeut și mămică de copil cu autism. Având o bună cunoaștere spirituală, Alina a devenit un specialist redutabil, care oferă suport părinților aflați în asemenea situații. Vă invit s-o cunoașteți și vă asigur că este o prezență foarte plăcută, al cărei cuvânt cheie este reziliența”, spune Silvia Grigore.

.

.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *