Web Analytics

Parcuri noi în comuna Bascov

de | 25.06.2020 13:05 | Politica si Administratie

Primăria Bascov a lansat, la începutul acestei luni, licitația pentru executarea de noi parcuri în comună. Este vorba despre proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul „Amenajarea unor spații de joacă noi în Bascov”, în zonele Schiau, Centrul de Îngrijire Copii de la Valea Ursului și Glâmboc Deal. Lucrările au o valoare totală de 198.387 lei, din care circa 100.000 lei reprezintă construcțiile și instalațiile, 80.000 lei dotările, iar circa 7.000 montarea de utilaje și echipamente tehnologice și funcționale.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Acest analfabet de primar, STANCU, cum sunt nenumărați după 1989, a tăiat brazii din curtea Școlii Generale Glâmboc, plantați de mine și colegii mei, în jurul anilor 1974-1978, unde am fost pionier comandant de unitate cu trese albastre si trei eghileți, roșu, galben și albastru, în vremea tovarășei învățătoare MARINESCU OLIMPIA, acum răposată, căreia îi port o aleasă considerație !
    De asemenea, dobitocul ăsta de primar a dispus tăierea părului din aceași curte școlară, la umbra căruia ne primeam premiile, cu cărți și coronițe de flori, în fața părinților noștri, acum răposați!
    Cum e posibil să alegeți un asemenea nemernic primar, un prost, un escroc, un hoț, care a distrus proprietatea Comunei Bascov ! Vedeți cum arată Dispensarul Medical Veterinar de la Pasaj și alte active de pe raza comunei mele natale.???