Web Analytics

Parchetul şi Ministerul Apelor investighează de ce s-a depăşit cota de vânătoare la mistreţi la AJVPS Argeş

de | 22.03.2017 23:20 | Dezvăluiri

6 IstratescuLuna trecută, pe 2 februarie, la sediul AJVPS (Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Argeș) au descins mai mulți polițiști de la Serviciul de Investigare a Fraudelor și procurori de la Parchetul Tribunalului Argeș ce au ridicat mai multe documente. Surse apropiate anchetei ne-au declarat că motivul perchezițiilor ar fi legat de faptul că s-a depășit cota de vânătoare la mistreți. Concret, spre sfârșitul lui 2016, de la AJVPS Argeș a fost trimisă o adresă către ITRSV Prahova, adresă în care se solicita suplimentarea cotei de vânătoare la mistreți. Cei de la ITRSV au dat răspuns negativ, numai că în decembrie 2016 s-au vânat mai mulți mistreți decât era permis.
În prezent, dosarul se află în cercetare la Parchetul Tribunalului Argeș. În plus, o investigație a fost deschisă și de către Ministerul Apelor și Pădurilor.
Pentru a afla mai multe informații, am stat de vorbă cu directorul executiv Constantin Istrătescu (foto).

Ce spune Constantin Istrătescu, director AJVPS Argeș: „Nu sunt vinovat. Este treaba celor care nu și-au dus la îndeplinire obligațiile de serviciu”

„O să vă spun mai multe după ce termină verificările cei de la Ministerul Apelor și Pădurilor. Eu nu mă simt cu nimic vinovat. Cei care nu și-au dus la îndeplinire obligațiile de serviciu, este treaba lor. Aș mai vrea să vă spun ceva legat de viitoarele alegeri de la AJVPS Argeș. Aceste alegeri nu mă afectează. Se va alege Consiliul de Administrație. Iar eu, ca director al AJVPS Argeș, am contract pe perioadă nedeterminată. Cei care și-au propus ceva legat de cazul la care faceți referire, au gândit rău. Știți cum se spune: hoțul cu un păcat și păgubitul cu o sută. Nicio minune nu ține prea mult… Eu îmi susțin nevinovăția”, ne-a declarat Constantin Istrătescu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii