Web Analytics

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti organizează concurs pentru ocuparea unui post de grefier arhivar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu –Vâlcea 

de | 13.04.2022 08:54 | Actualitate, Politica si Administratie

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, cu sediul în Piteşti, B-dul Eroilor, nr. 47, organizează în data de 06 mai 2022, ora 10.00 concurs pentru ocuparea unui post vacant de grefier arhivar (studii medii) la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu –Vâlcea.

Cererile pentru înscriere la concurs se adresează procurorului general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti şi se depun până cel târziu la data de 21 aprilie 2022, ora 15.00 la secretariatul comisiei de concurs (B-dul Eroilor, nr. 47, Piteşti, camera 20, etajul 1 sau camera 4, etajul 1).

Citește și: Judecătoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu rămâne exclusă din magistratură pentru abateri disciplinare

Prezentul anunţ, tematica şi bibliografia sunt afişate la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti (B-dul Eroilor, nr. 47, Piteşti), precum şi pe pagina de internet a instituţiei –http://.pcapitesti@mpublic.ro/posturi vacante şi pe site-ul Şcolii Naţionale de Grefieri la adresa www.grefieri.ro. Relaţii suplimentare la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, telefon 0248/222.990, int. 161, 126, 127, sau pe site-ul www.mpublic.ro.http://pcapiteşti.mpublic.ro/posturi vacante.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *