Web Analytics
scris vineri, 28.06.2024

Paramedic SMURD, trimis la închisoare pentru hărțuire sexuală

Un paramedic de la SMURD București, acuzat că a agresat sexual o pacientă, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare cu executare. Decizia definitivă a fost luată de Curtea Militară de Apel București.

Paramedic SMURD, trimis la închisoare pentru hărțuire sexuală

În luna iunie a anului trecut, o femeie a avut nevoie de intervenția medicilor și a fost preluată de un echipaj SMURD din care făcea parte și agresorul. În timpul în care s-a aflat singur cu pacienta, atât acasă la ea, cât și în ambulanță, paramedicul a agresat-o sexual. În drum spre spital, colegii săi l-au lăsat să urce lângă ea, deși era atribuția șefului de echipaj.

Victima a depus plângere la poliție, dar agresorul a șters înregistrările de pe camerele de supraveghere din ambulanță când a aflat despre denunț. Paramedicul a recunoscut într-un final că a avut un comportament nepotrivit. El își va petrece următorii ani după gratii.

Citește și: Video. Percheziții la o fermă din Argeș. Persoane ținute cu forța

La capătul unui proces ce a durat mai puțin de șase luni, paramedicul de la SMURD a fost găsit vinovat de trei capete de acuzare. Pentru agresiune sexuală, el a fost condamnat la 5 ani de închisoare, pentru accesarea ilegală a sistemului de supraveghere din interiorul ambulanței a primit trei luni de detenție, iar pentru distrugerea imaginilor care au surprins grozăvia a fost condamnat la un an de închisoare. Iar judecătorul militar i-a dat pedeapsa rezultantă de 5 ani și 5 luni de închisoare cu executare în regim de detenție.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită